Venkelsalade met sinaasappel en rozijnen

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel 2/3 van de sinaasappelen en pers de andere uit. Snijd de gepelde sinaasappelen met een scherp mes in dunne plakken. Verwijder het groen van de venkelknol en houd apart. Snijd de onderste cm van de venkel af en snijd de knol in flinterdunne plakjes.
  • 2 Meng het sinaasappelsap met de mosterd en olie. Voeg de rozijnen toe. Meng de venkel- en sinaasappelplakken en schep op een platte schaal. Schenk de dressing erover en bestrooi met het venkelgroen.

Venkelsalade met sinaasappel en rozijnen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Focaccia met venkelsalade en runderreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Fantasyburger
30 min-
Bekijk recept