Zuppa inglese

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de brioche in plakjes en bedek de bodem van de glazen ermee. Meng de marsala met het bessensap en besprenkel de brioche ermee. Verdeel de frambozen en rode bessen erover. Vul elk glas met slagroomvla. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
  • 2 Trek met de chocoladeschrijfstift 6 lijntjes van chocoladesaus over de vla. Trek met een satéprikker lijntjes dwars op de chocoladelijntjes zodat een mooi patroon ontstaat en serveer.

Zuppa inglese is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vanillecreme Met Lange Vingers (Zuppa Inglese)
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept