1 Rooster de sneetjes brood en laat iets afkoelen. Snijd van elk sneetje een kerstster met de steruitsteekvorm of een mes. Borstel de champignons schoon. Snijd de champignons in kwarten en ui in halve ringen. Ris de blaadjes van de tijm. Verhit een 1/3 van de kruidenboter in een koekenpan op middelhoog vuur en fruit de ui en tijm 1 min. Snijd knoflook fijn. Voeg de champignons, knoflook, peper en eventueel zout toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de crème fraîche, mosterd en azijn toe en verwarm nog 3 min.
2 Haal ondertussen een paar blaadjes los uit het hart van de kropsla en was onder stromend water. Verdeel over de bordjes. Schep de champignons erop en leg er een paar broodsterren bij. Serveer met de rest van de kruidenboter.
Gebakken champignons met toast is een recept van Albert Heijn