Gebakken champignons met toast

4
20 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de sneetjes brood en laat iets afkoelen. Snijd van elk sneetje een kerstster met de steruitsteekvorm of een mes. Borstel de champignons schoon. Snijd de champignons in kwarten en ui in halve ringen. Ris de blaadjes van de tijm. Verhit een 1/3 van de kruidenboter in een koekenpan op middelhoog vuur en fruit de ui en tijm 1 min. Snijd knoflook fijn. Voeg de champignons, knoflook, peper en eventueel zout toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de crème fraîche, mosterd en azijn toe en verwarm nog 3 min.
  • 2 Haal ondertussen een paar blaadjes los uit het hart van de kropsla en was onder stromend water. Verdeel over de bordjes. Schep de champignons erop en leg er een paar broodsterren bij. Serveer met de rest van de kruidenboter.

Gebakken champignons met toast is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept