Varkenssaté met snelle rauwkost

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de varkenshaas in blokjes en de knoflook fijn. Meng de varkenshaas met de ketjap, chilisaus en knoflook. Marineer afgedekt minimaal 1 uur.
  • 2 Rijg de varkenshaas aan de prikkers. Meng de komkommerrauwkost met de rauwkost Amsterdamse ui en verdeel over een schaal. Bestrooi met de pinda's. Bak de varkenssaté op de hete bakplaat van het gourmetstel in 5 min. bruin en vanbinnen rosé.
  • 3 Bereid ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saté met de satésaus en de rauwkost.

Varkenssaté met snelle rauwkost is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenssate Uit Singapore
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenssate Met Mie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sate Met Pittige Pindasaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise Sateetjes In Drie Smaken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept