Zalmsalade met pancetta en dillesaus

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het spek in reepjes, snipper de sjalot fijn en snijd de dille fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de pancetta in 3 min. krokant. Roer de sjalot erdoor en neem de pan van het vuur.
  • 2 Verdeel ondertussen de sla over de borden. Maak de zalm schoon en verdeel in stukjes. Verdeel over de sla. Schep de spekreepjes en sjalot erover.
  • 3 Meng de zure room met de mayonaise en dille. Breng op smaak met peper. Schep de dillesaus over de zalmsalade.

Zalmsalade met pancetta en dillesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Zeewaardige zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
35 min
Bekijk recept