Kip tikka met mais-ei

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 8 min. hard. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de olie in een wok. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
  • 3 Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de kipfilet in 2 min. bruin aan. Keer halverwege. Schenk de saus erbij en verwarm 5 min. op laag vuur, maar laat niet koken. Laat ondertussen de eieren onder koud water schrikken, pel en halveer ze.
  • 4 Schep de rijst in diepe borden. Verdeel er de spinazie en vervolgens de kip tikka over. Leg de eieren erop en bestrooi met de cashewnoten en koriander.

Kip tikka met mais-ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept