Haasmedaillons met champigonsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de varkenshaas in plakken, zodat er twee plakken per persoon zijn. Omwikkel elke plak varkenshaas met 1 plakje spek en steek dit vast met een half takje rozemarijn. Bestrooi de medaillons aan beide kanten met peper. Snijd de rest van het spek in reepjes. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de haasmedaillons in 10 min. goudbruin en gaar.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de spekreepjes 3 min. Voeg de peultjes en tomaten toe en roerbak 5 min. tot de peultjes beetgaar zijn. Bereid ondertussen de champignonsaus en aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Schep de groenten op de borden. Leg op elk bord 2 haasmedaillons en schep er een beetje champignonsaus over. Serveer met de rest van de saus en de aardappelpuree apart erbij.

Haasmedaillons met champigonsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli Met Champigonsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Banh mi (Vietnamees pistoletje)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons met ham en wijnjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons met maple-cider glaze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons Met Balsamico-olijvendressing
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept