Premium biefstuk met balsamico-honingsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Kook de erwten 4 min. Voeg de haricots verts toe en kook ze samen in 4 min. beetgaar.
  • 2 Bestrooi de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 4 min. bruin en vanbinnen rosé. Keer halverwege. Neem de biefstukken uit de pan en laat 5 min. onder aluminiumfolie rusten. Snipper ondertussen de sjalot fijn.
  • 3 Fruit de sjalot 1 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de balsamicoazijn en honing toe en laat tot 1/3 inkoken. Verdeel de groenten over de borden. Leg op elk bord een biefstuk. Schep de balsamico-honingsaus erover en serveer met de aardappelpartjes.

Premium biefstuk met balsamico-honingsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Witte-tonijnsteak met watermeloen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde entrecote met pittige paprikasaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met witlof en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommer met Thai beef
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept