1 Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Kook de erwten 4 min. Voeg de haricots verts toe en kook ze samen in 4 min. beetgaar.
2 Bestrooi de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 4 min. bruin en vanbinnen rosé. Keer halverwege. Neem de biefstukken uit de pan en laat 5 min. onder aluminiumfolie rusten. Snipper ondertussen de sjalot fijn.
3 Fruit de sjalot 1 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de balsamicoazijn en honing toe en laat tot 1/3 inkoken. Verdeel de groenten over de borden. Leg op elk bord een biefstuk. Schep de balsamico-honingsaus erover en serveer met de aardappelpartjes.
Premium biefstuk met balsamico-honingsaus is een recept van Albert Heijn