Italiaanse rosbief met Parmezaanse kaas

4
60 min-
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de rosbief met zout en peper. Verhit een braadpan en doe de boter in de pan. Leg, als de boter niet meer bruist, het vlees in de pan en bak rondom 5 min. aan. Bak nog ca. 10 min. met de deksel op de pan. Keer af en toe. Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. onder aluminiumfolie rusten.  Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan in 3 min. goudbruin. Snijd het vlees met een scherp vleesmes in zo dun mogelijke plakjes en verdeel het over vier borden. Verdeel de rucola erover, besprenkel met olie en azijn en bestrooi met de pijnboompitten, zwarte peper en de

Italiaanse rosbief met Parmezaanse kaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept