Vlaams pasteitje

4
20 min -
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180˚C. Breng in een koekenpan 200 ml water aan de kook. Voeg de kipfilet toe en kook tot het water bijna is verdampt. Voeg de champignons en de truffelboter toe.   Draai het vuur laag. Schep de hamreepjes en de peterselie erdoor. Houd een klein beetje peterselie achter voor de garnering.  Voeg de champignonsaus toe en verwarm de ragout 5 min. zachtjes. Bak intussen de pasteibakjes in de voorverwarmde oven in 4-5 min. warm en krokant.  Zet op vier borden een pasteibakje en vul ze met de kippenragout. Strooi een beetje peterselie over de pasteit

Vlaams pasteitje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Indische pasteitjes
60 min -
Bekijk recept
Pasteitje met stroganoffragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caprese pasteitjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw op z'n Vlaams
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams Vispotje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept