Langzaam gegaarde zalmfilet met lemoncurd en dille

4
- 10 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

 Verwarm de oven voor tot 120˚C. Leg de zalmfilet op de huid op de bakplaat.  Roer de mosterd en lemoncurd tot een gladde massa en bestrijk de zalm hiermee. Bestrooi met weinig zout.   Bak de zalmfilet in de voorverwarmde oven in ca. 25 min. rosé of net gaar. Bestrooi de zalmfilet uit de oven met de dille.

Langzaam gegaarde zalmfilet met lemoncurd en dille is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hugo
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept