Verwarm de oven voor tot 180°C. Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Dompel de koolbladeren één voor één in het water tot ze zacht zijn. Prak ondertussen met een vork de zongedroogde tomaatjes, de tijm, de honing en peper naar smaak door de geitenkaas. Schep de kaas op de koolbladeren. Klap de zijkanten over de kaas en rol de koolrolletjes op. Steek er een cocktailprikker door. Schenk de gezeefde tomaten in de ovenschaal. Leg de koolrolletjes in de saus. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak de koolrolletjes 20 min. in de voorverwarmde oven. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten en schud ze op een bord. Giet de tagliatelle af. Meng 2⁄3 van de rucola door de pasta en schep op vier borden. Verdeel er de koolrolletjes met de tomatensaus over. Bestrooi met de rest van de rucola, de pijnboompitten en peper naar smaak
Geitenkaasrolletje in spitskool met tagliatelle is een recept van Jumbo