Gekonfijte eendenbout met rodekool-korianderstamppot

4
30 min -
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 190°C. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit.  Leg de eendenbouten met de velkant naar boven in een braadslede of ovenschaal en verwarm 25-30 min. in de oven.  Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui. Schep de komijn erdoor. Voeg de rodekool, de sinaasappelrasp en het -sap toe en verwarm nog 5 min.  Giet de aardappelen af en vang een kopje kookvocht op. Stamp ze met voldoende kookvocht tot een smeuïge puree. Schep er de rodekool door. Voeg zout en peper naar smaak toe.  Schep de stamppot op vier borden en leg er de eendenbout

Gekonfijte eendenbout met rodekool-korianderstamppot is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Korianderstamppot met pappadums
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia uit de oven met wasabikorst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Gemberhartjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept