Mini-broodjes worst Gourmetrecept

4
- 10 min-
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de mini-petits pains in ca. 8 min. goudbruin in de oven op 210°C. Snijd de chipolataworsten in 2 stukjes. Bak de worstjes in olie in 4 min. bruin en gaar. Beleg de broodjes allemaal met een blaadje uit het hart van een kropsla. Verdeel de tomaat in reepjes en de plakjes komkommer en doe er een beetje knoflooksaus over. Leg op elk broodje een worstje.

Mini-broodjes worst Gourmetrecept is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept
Grillbootje Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groentenratatouille met roquefort Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kruiden-spekjesboter Gourmetrecept
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept