Bereid de taartbodem met de eieren en melk volgens de gebruiksaanwijziging op de verpakking. Laat de taart na het bakken 10 min. afkoelen. Haal hem uit de vorm en laat op een rooster volledig afkoelen. Mix de botercreme mix, roomkaas, melk en cacao in een paar min. tot een luchtige creme. Snijd de taart horizontaal door en verdeel de helft van de creme over de onderste helft van de taart. Leg de bovenste helft erop en verdeel de rest van de creme over de boven- en zijkanten van de taart. Zet de taart 15 min. in de koeling. Kneed de witte rolfondant tot een soepele bal. Rol deze uit op een met poedersuiker bestrooid aanrecht tot een platte cirkel, 10 cm groter dan de ster. Wikkel de fondant rond de deegroller af over de taart, en druk voorzichtig rondom de ster aan. Snijd de overtollige fondant iets ruim af aan de onderkant van de taart. Maak er een rol van en leg die rondom de onderkant van de taart. Maak er een rol van en leg die rondom de onderkant van de taart. Rol de groene marsepein uit tot een plak van 3 mm en vorm er blaadjes en sterretjes van. Vorm van de rode marsepein kleine pareltjes. Versier de taart met de hulstblaadjes, besjes, sterretjes en parel