Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de steel en de zaden uit de paprika’s. Smeer ze in met een eetlepel olie en zet ze op de kop (op de open kant) op een bakblik. Rooster de paprika’s 20 min. in de oven. Haal de paprika’s uit de oven. Doe ze in een kom en sluit af met keukenfolie. Laat ze 15 min. afkoelen. Pel het schilletje met een mesje van de paprika’s en snijd de paprika’s in dunne repen. Breng in een ruime pan water met een theelepel zout aan de kook en kook ze gaar volgens de aangegeven tijd op de verpakking. Roer af en toe. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook 2 min. Voeg de slagroom toe en breng deze aan de kook. Laat de room tot de helft inkoken in ca. 5 min. Roer de Marmite erdoor en voeg de garnalen en paprika toe. Warm alles nog 5 min. goed door en schep de helft van de peterselie erdoor. Verdeel de penne over diepe borden en schep de saus erover. Garneer met de rest van de peters
Penne met geroosterde paprika en garnalen is een recept van Jumbo