Traditionele spaghetti aglio e olio

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een ruime pan water en een theelepel zout aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook de pasta in ca. 10 min. gaar. Roer af en toe.  Klop de knoflook, peper en peterselie door de olie.  Giet de pasta snel af in een vergiet en doe direct terug in de pan (de pasta moet zo heet mogelijk blijven). Roer er de gekruide olijfolie door en breng het gerecht op smaak met een beetje zout.  Verdeel de pasta over diepe borden. Strooi er eventueel een beetje Parmezaanse kaas over

Traditionele spaghetti aglio e olio is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti aglio olio
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Toscaanse boerenkool 'aglio e olio'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti aglio olio
15 min  - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept