Gnocchi met verse salieboter

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng een ruime pan water en een theelepel zout aan de kook. Kook de gnocchi volgens de tijd op de verpakking.  Houd vier salieblaadjes apart en doe de rest met stelen en al met de vloeibare margarine en knoflook in een steelpan. Laat de vloeibare margarine smelten op laag vuur en laat ca. 10 min. trekken, zonder te bakken.  Giet de gnocchi af en zeef de salieboter erboven. Verdeel de pasta over diepe borden. Bestrooi met de grana padano en peper. Hak de salieblaadjes in dunne reepjes en strooi ze over het gere

Gnocchi met verse salieboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met salieboter
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept