Verwarm de oven voor op 200˚C. Vet de ovenschaal in met de vloeibare margarine. Kook de pasta in water met zout gaar. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in 2 porties toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Neem de pan van het vuur. Voeg de geitenkaas toe. Meng de eieren met de helft van de kaasreepjes en zout en peper naar smaak. Giet de pasta af en meng het met het eimengsel door de spinazie. Schep de pasta in een ovenschaal. Verdeel de tomaat en de rest van de kaasreepjes erover. Bestrooi met peper. Bak de spinazieschotel 20 min. in de voorverwarmde oven, tot de kaas is gesmolten en begint te kle
Romige pastaschotel met spinazie is een recept van Jumbo
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)