Verse venkelsalade met citroen-muntdressing aioli en garnalen

4
30 min-
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan water met zout aan de kook. Snijd de venkel in vieren en verwijder de harde buitenkant. Kook de venkel in ca. 10 min. beetgaar. Laat goed uitlekken in een vergiet.  Roer voor de aioli in een kommetje de mayonaise en knoflook door elkaar en breng op smaak met zout en royaal versgemalen peper.  Meng in een kom het citroensap, de olie en munt met de garnalen. Schep de venkel door de dressing en voeg nog een beetje zout en peper toe.  Leg een kwart venkel op een bord, zet de andere erbij en schep de garnalen erover. Verdeel de plakjes radijs erover en schep de aioli ernaast. Lekker met geroosterd b

Verse venkelsalade met citroen-muntdressing aioli en garnalen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept