Krokante spaghetti met tomaat en knoflookkruim

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.  Snijd intussen de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Schep de tomaat om met 4 el olijfolie, de tijm en zout en peper naar smaak.  Verkruimel het brood tussen de handen (of in de keukenmachine). Verhit in een koekenpan de overige olijfolie. Bak het broodkruim in 2 min. goudbruin en krokant. Schep er de knoflook en zout en peper naar smaak door.  Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti met de gemarineerde tomaatjes en verdeel over vier borden. Bestrooi met het knoflookkruim en leg er een punt ricotta

Krokante spaghetti met tomaat en knoflookkruim is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Penne met roomandijvie en knoflookkruim
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde champignons met rucolastamppot
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met knoflookkruim
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettepasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept