Echte Genovese pasta met sperzieboontjes

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan met ruim kokend water en zout de aardappelblokjes aan de kook. Kook ze 2 min.  Voeg de spaghetti en de sperziebonen toe en kook 8-10 min.  Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten, schud ze op een bord.  Giet de pasta met de sperziebonen en aardappelen af en vang een kopje kookvocht op. Meng het geheel met de pesto en een scheutje kookvocht tot een smeuïge pasta.  Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met de pijnboompitten en de kaas en garneer eventueel met verse basilicum.&n

Echte Genovese pasta met sperzieboontjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Erwtensoep
100 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept