Portobello met knolselderij-aardappelpuree en truffelolie

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de knolselderij en aardappelen in stukken. Doe ze in een pan met ruim water en zout. Kook ze gaar in 20 min. Giet het kookvocht af. Voeg de melk en boter toe en stamp het tot puree. Roer de truffelolie en selderij door de puree.  Verhit een grillpan en strijk de paddenstoelen aan beide kanten in met olie. Bestrooi met zout en peper. Gril de paddenstoelen om en om in 10 min.  Verdeel de puree en de paddenstoelen over vier borden en strooi de kaas eroverh

Portobello met knolselderij-aardappelpuree en truffelolie is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept