Malse varkenshaas met bramen-rodeuichutney

4
30 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Steek de barbecue aan. Doe de ui, mosterd en bramen in een pan met een dikke bodem. Breng aan de kook en laat 20 min. zachtjes koken. Roer met een houten lepel regelmatig over de bodem van de pan. Voeg de suiker toe en kook nog 5 min. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper en bestrijk met de olie. Leg het vlees op het heetste gedeelte van het rooster en gril het rondom goudbruin en gaar in ca. 12 min. Schep de asperges om met de resterende olie en gril in 5 min. rondom goudbruin. Snijd het vlees in dunne plakken en verdeel met de asperges over vier borden. Schep de chutney bij het vlees. Serveer de rijst in een bakje er

Malse varkenshaas met bramen-rodeuichutney is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Halloweencake
Nagerecht
Bekijk recept