Steek de barbecue aan. Doe de ui, mosterd en bramen in een pan met een dikke bodem. Breng aan de kook en laat 20 min. zachtjes koken. Roer met een houten lepel regelmatig over de bodem van de pan. Voeg de suiker toe en kook nog 5 min. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper en bestrijk met de olie. Leg het vlees op het heetste gedeelte van het rooster en gril het rondom goudbruin en gaar in ca. 12 min. Schep de asperges om met de resterende olie en gril in 5 min. rondom goudbruin. Snijd het vlees in dunne plakken en verdeel met de asperges over vier borden. Schep de chutney bij het vlees. Serveer de rijst in een bakje er
Malse varkenshaas met bramen-rodeuichutney is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes