Steek de barbecue aan. Breng de azijn met 125 ml water, de suiker en het kaneelstokje aan de kook. Kook 3 min. door. Voeg de kersen toe en draai na 1 min. het vuur uit. Laat de kersen in de azijn afkoelen. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie en leg ze tussen de hete kooltjes. Bestrooi de kipbraadsticks met zout en peper en bestrijk met de helft van de olie. Leg ze op een middelmatig hete plek. Sluit af met een deksel. Draai het vlees regelmatig met een tang en laat het in ca. 20 min. gaar worden. Haal het vlees van de grill, leg het in een schaal en dek het af met een stuk folie. Bestrooi de courgette met zout en peper, bestrijk met de olie en gril 3 min. aan beide kanten. Verdeel het over de borden, leg de kip ernaast, schep de kersen erbij en serveer met de gepofte aardappe
Geroosterde kipbraadsticks met kersen is een recept van Jumbo