Zelf vruchtenijsjes maken

4
20 min -
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg alle ingrediënten klaar, zodat je direct kunt beginnen. Pureer met een staafmixer de frambozen met de helft van het citroensap met een staafmixer fijn. Wrijf de frambozenpuree door een zeef. Vang het sap op en gooi de pitjes weg.Herhaal stap 2 en 3 met de mango en doe deze in een aparte schaal. Doe de suiker met 3 el water in een steelpan en zet deze op laag vuur. Los de suiker op zonder dat deze donker kleurt. Laat de suikersiroop afkoelen. Meng de helft van de suikersiroop door de frambozenpuree en de andere helft door de mangopuree. Schenk een beetje frambozenpuree in het vormpje en vries dit in. Schenk er, zodra dit hard is, een laagje mangopuree op en vries weer in. Herhaal dit tot de vormpjes gevuld zijn. Je kunt op deze manier zo veel laagjes maken als je wilt. 6

Zelf vruchtenijsjes maken is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept