Sliptong en papillotte

4
20 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de zachte boter in een diep bord. Prak met een vork de dille, de knoflook en zout en peper naar smaak door de boter. Leg op 4 royale vellen aluminiumfolie een sliptong. Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak. Verdeel er de courgette, de sjalot en de knoflook-dilleboter over. Vouw de folie iets omhoog en schenk de wijn in de pakketjes. Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht. Leg de pakketjes 8-10 min. op de hete barbecue of tot de sliptong gaar is. Leg de pakketjes op 4 borden en maak ze aan tafel open.Serveertip Lekker met een gepofte aardappel en frisse salade.

Sliptong en papillotte is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolpakketje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw en papillotte
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Gebakken sliptong met tjap tjoy
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken sliptong met dragonmayonaise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sliptong uit Oostende
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept