Vet de vormpjes in met vloeibare margarine. Pluk de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn. Bestrooi de randen van de vormpjes met een beetje van de fijngehakte kruiden. Smelt de vloeibare margarine in een steelpan en roer de bloem erdoorheen. Gaar de bloem 1 min. in de vloeibare margarine en giet de helft van de melk erbij. Klop goed met een garde en giet de rest van de melk erbij zodra de saus dik wordt. Blijf kloppen tot de saus klontvrij is en laat hem nog een paar min. zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en klop er de dooiers, 150 g van de brie en 3/4 van de Italiaanse kruiden doorheen. Breng op smaak met 1 tl zout en gemalen peper uit de molen. Snijd de kipfiletblokjes iets kleiner, bestrooi ze met peper en zout en sla de eiwitten stijf. Roer eerst de kipfiletblokjes en dan de eiwitten door de saus. Vul de soufflévormpjes tot 3/4 met het mengsel en zet ze 25 min. op een rooster in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de oven en laat afkoelen. Snijd de paprika in reepjes en breng deze met 4 el van het paprikavocht uit de pot en de room aan de kook. Voeg de rest van de brie toe en pureer de saus met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout en houd warm tot geb
Souffle met kip en truffelbrie is een recept van Jumbo