Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla en leg ze apart. Was en droog de kleine lichtgroene binnenste blaadjes. Maak een cocktailsaus door mayonaise, ketchup, sherry en cayennepeper te mengen in een kommetje. Pers één citroenhelft uit, bewaar de andere. Knip de tuinkers halverwege de stelen af en doe het samen met de slablaadjes in een kom. Pluk de kervel in kleine takjes en haal de basilicumblaadjes van de stelen. Schep de kruiden om met het citroensap en de olie. Bestrooi met peper en zout. Leg in het midden van vier grote platte borden een mooi groot slablad met de bolle kant naar beneden. Druk het wat plat en leg er wat aangemaakte kruiden op. Doe er een lepel Hollandse garnalen bij en leg er dan wat sla met tuinkers op. Doe hier weer kruiden en garnalen op en stapel door tot er een mooi torentje van sla, garnalen en kruiden ontstaat. Lepel er de cocktailsaus omheen en strooi er wat peper overheen. Snijd eventueel de tweede helft van de citroen in vier partjes en serveer 1 partje bij elke sa
Torentje van Hollandse garnalen is een recept van Jumbo