Vitello tonnato

4
30 min-
Voorgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de kalfsoesters met zout en peper. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de kalfsoesters in 2 min. per kant bruin en van binnen rosé of naar wens gaar. Neem het vlees uit de pan en laat het 5 min. onder aluminiumfolie rusten. Pureer ondertussen de tonijn met de mayonaise en de ansjovisfilet. Verdun de tonijnsaus met de wijn. Breng, indien gewenst, op smaak zout en peper. Snijd de kalfsoesters in dunne plakjes en leg op vier borden. Schep er de tonijnmayonaise op. Verdeel de rucola erover en bestrooi met de kappertjes en versgemalen p

Vitello tonnato is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato al modo di Giovanni e Marco
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rozemarijntoast met vitello
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept