GnocchiKook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Zalm-gnocchi uit de ovenVerwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de courgette in blokjes. Halveer de prei in de lengte. Was en snijd de prei in gelijke dunne stukken. Verhit een scheutje olie in een pan fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.Voeg de courgette en de prei toe en bak circa 4 minuten.Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 2 minuten mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de zalm in blokjes. Scheur de basilicum grof. Voeg de gnocchi, zalm, tomaten en twee derde van de basilicum toe. Snijd de mozzarella in plakken en verbrokkel de feta. Verdeel het mengsel over een met olie ingevette ovenschaal. Verdeel de mozzarella en de feta eroverheen en bak de ovenschotel in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. ServerenVerdeel de zalm-gnocchi over borden. Bestrooi met de resterende basilicum.
Zalm-gnocchi uit de oven is een recept van 24Kitchen