Tomatenketchup Snijd de tomaten in grove stukken. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in stukken. Pel en hak de knoflook. Pel en snipper de ui. Kook alle ingrediënten, behalve de suiker en de maïzena, een beetje zout en versgemalen peper circa 1 uur. Voeg de suiker toe en kook nog circa 15 minuten. Breng de tomatenketchup opnieuw aan de kook. Roer de maïzena aan met een beetje water en breng de ketchup op de gewenste dikte. Haal het kaneelstokje en de kruidnagel uit de ketchup. Bodemcake Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng in een kom de bloem met bakpoeder, een beetje zout en komijnpoeder. Mix in een andere kom de eieren, karnemelk en zonnebloemolie. Roer beide mengsels door elkaar. Vet de bakvormpjes in en vul ze met behulp van een ijsknijper voor twee derde met het beslag. Bak de cakejes circa 20 minuten in de oven. Vulling Spoel de voorgekookte zuurkool indien gewenst af en verdeel over de cakejes. Verwarm de worsten en snijd in stukjes. Meng de crème fraîche met de grove mosterd en verdeel over de zuurkool. Verdeel de knakworsten en de tomatenketchup over de cakejes. Topping Snijd de augurk in blokjes. Pluk en hak de bladpeterselie. Verdeel de augurk en de peterselie over de cakejes. Garneer met de gebakken uitjes.
Hartige hotdog-gebakjes is een recept van 24Kitchen