Pittige sesamolie Snijd een kwart van de Madame Jeanette fijn en laat circa 5 minuten trekken in de sesamolie. Tip: bewaar de rest van de peper in de vriezer. Cannelloni van gerookte makreel Snijd de kontjes van de komkommer en schaaf de komkommer tot aan de zaadlijsten over de lengte in plakken. Verwijder de huid van de gerookte makreel en pluk het visvlees fijn. Meng het visvlees met de mayonaise en de kappertjes en schep in een spuitzak. Spuit aan het begin van een komkommerlint wat makreel, rol op en zet vast met een cocktailprikker. Herhaal tot alle plakken op zijn. Rauwkost Schil en rasp de wortel. Hak de koriander fijn. Meng de wortel met de koriander, rozijnen en de honing. Makreel Verwarm de teppanyaki plaat voor. Smeer de huid van de makreel in met olie. Bak de makreelfilets op de huid en bedruip met sesamolie. Bak de makreel circa een minuut. Tip: Heb je geen teppanyaki plaat, gebruik dan een koekenpan. Serveren Serveer de gerechten naar eigen inzicht op een groot bord.
Verse makreel van de plaat en cannelloni van gerookte makreel is een recept van 24Kitchen