Kokos-tempé met eiermie

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gaar de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Tempé met auberginePel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn.  Schil en snijd de gember fijn. Verhit een scheut olie in een wok en fruit de ui, knoflook, gember en currypasta circa 3 minuten. Snijd de aubergine in blokjes. Maak de peultjes schoon. Snijd de tempé in blokjes. Voeg de aubergineblokjes, peultjes en tempé toe en bak circa 3 minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Kook de groente in circa 5 minuten gaar. Voeg de doperwten na 3 minuten toe en kook ze mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Kokos-tempé met eiermie is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept