ZalmsaladeVerwijder het vel en de graat van de zalm. Snijd de augurk in blokjes en snijd de bieslook fijn. Meng de zalm met de mayonaise, bieslook en de augurk en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. KomkommeryoghurtPel en snijd de knoflook fijn. Rasp de komkommer op de grove rasp. Meng de komkommer met de knoflook en de Griekse yoghurt en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Taco'sVerwarm de oven voor op 160 ºC. Hang de taco's over het ovenrekje en verwarm ze circa 5 minuten in de oven tot ze crispy zijn. Schil de mango en snijd de mango van de pit af in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Giet de kidneybonen af en spoel ze af onder de koude kraan. Meng de mango met de tomaten en de kidneybonen. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper. Schep de zalmsalade in de taco's en verdeel de mango met tomaten en kidneybonen erover. Schep er een flinke lepel komkommeryoghurt op. Pluk de blaadjes van de little gem. Serveren Verdeel de blaadjes little gem over borden en zet de taco's erop.
Frisse, crispy taco's is een recept van 24Kitchen