Tortilla’sVerwarm de oven voor op 180º C. Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Breng de aardappels in een laagje water aan de kook en kook de aardappels in circa 10 minuten gaar en giet de aardappels af. Voeg de bevroren doperwten toe. Hak de peterselie en de koriander. Pel de knoflook. Pureer met een staafmixer de peterselie, koriander, knoflook, een beetje zout en versgemalen peper en een scheutje olijfolie extra vierge. Voeg toe aan de pan met aardappels en doperwten. Houd een klein beetje kruidenolie achter. Stamp fijn met de pureestamper, meng alles door elkaar en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Vul de tortilla’s aan een kant met de aardappelvulling en verdeel er de cahewnoten over. Rol de tortilla’s op, leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in circa 10 minuten bruin. EierenBreng een pan water aan de kook. Kook de eieren circa 7 minuten. Giet de eieren af, spoel ze koud en pel ze. Snijd de eieren in grove stukken en meng met de resterende kruidenolie. Paprika-komkommersaladeHalveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in lange, dunne repen. Snijd de komkommer in blokjes. Breng de azijn met water, suiker, zout, versgemalen peper en kerriepoeder aan de kook. Schep de paprika en komkommer in een kom en giet er de hete kerriedressing over. Serveren Serveer de salade met de wraps en de eiersalade.
Doperwtenwraps met verse kruiden is een recept van 24Kitchen