AardappelsSchil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Breng een pan water met zout aan de kook en kook de aardappels circa 5 minuten. Verhit een scheutje olijfolie en een klontje boter in een koekenpan. Giet de aardappels af en bak ze circa 15 minuten op middelhoog vuur. Breng de aardappels op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. RozemarijnworstjesRijg de takjes rozemarijn in de lengte door de worstjes. Verhit een scheutje olie en de boter in een koekenpan en bak de worstjes in circa 12 minuten goudbruin en gaar. SpinaziePel en snijd de knoflook fijn. Verwarm een scheutje olijfolie in een wok en voeg de knoflook en pijnboompitten toe. Breng op smaak met een beetje zout. Voeg de spinazie toe en roerbak circa 5 minuten. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Halveer de olijven. Voeg de zongedroogde tomaten en olijven toe en warm kort door. Serveren Verdeel de spinazie, aardappels en de rozemarijnworstjes over borden.
Rozemarijnworstjes met spinazie is een recept van 24Kitchen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)