Pudding Verwarm de oven voor op 180 ºC. Smelt de boter. Roer de gesmolten boter met de azijn, melk, suiker en de eieren luchtig. Voeg de abrikozenjam toe. Meng de bloem, bakpoeder en het zout met elkaar. Spatel het bloemmengsel door het eiermengsel. Vet een bakvorm in en bekleed met bakpapier en schenk het beslag erin. Bak de pudding in circa 45 minuten goudbruin en gaar. Siroop Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng de slagroom met de boter, suiker, water en het vanillemerg aan de kook. Giet de warme siroop over de warme cake en serveer direct. Tip: om de Malva pudding nog extra te versieren, gebruik een paar plakjes banana, een takje rode bessen, een physalis en een plakje kiwi. Dit plakje kiwi kan je op een creatieve manier insnijden, kijk naar het filmpje om te zien hoe Rudolph dat doet.