Cake Verwarm de oven voor op 180 ºC. Klop de eiwitten tot zachte pieken in een vetvrije kom. Rasp de schil van de citroen en meng dit met de suiker. Voeg een derde van de suiker in delen toe aan het eiwitschuim. Meng de rest van de suiker met de bloem, bakpoeder en het zout. Spatel het bloem-suikermengsel door het eiwitschuim. Pers het sap van een halve citroen uit boven het schuim en meng goed door. Vet de tulbandvorm in, bestuif met bloem en schenk het beslag erin. Strijk het beslag strak af zodat er geen luchtbellen kunnen ontstaan. Bak de cake in de oven in circa 45 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake op de kop op een rooster afkoelen. Topping Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de kokosrasp op een bakplaat in 12 minuten goudbruin en laat afkoelen. Klop de slagroom met de suiker stijf en bestrijk de cake rondom met slagroom en bestrooi met de kokosrasp.
Angel food cake met kokos is een recept van 24Kitchen