Walnotenspijs Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de walnoten circa 12 minuten in de oven en laat ze afkoelen. Maal de walnoten en de suiker fijn in het bakje van de staafmixer en meng het eiwit erdoor. Rol het spijs uit tot een dikte van 5 millimeter. Steek er met de steker cirkels uit. Cakebeslag Verwarm de oven voor op 175 ºC. Vet de tartelettevormpjes in. Roer de boter met de suiker luchtig. Meng één voor één de eieren erdoor. Spatel de bloem door het beslag. Verdeel een lepel beslag over de vormpjes, druk in elk vormpje een plakje walnotenspijs en vul verder af met het beslag. Bak het cakebeslag in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Haal de koeken uit de vorm en laat afkoelen. Glazuur Meng de espresso met de poedersuiker. Bestrijk de bovenkant van de koeken met het glazuur. Laat het glazuur uitharden.
Koffiekoeken met walnotenspijs is een recept van 24Kitchen