Nacho Pescado

4
30 min-
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snipper de uien. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de uien, komijnpoeder en cayenne peper circa 2 minuten. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes. Giet de kidneybonen af en spoel ze schoon. Voeg de paprika’s, bleekselderij en de kidneybonen toe en bak circa 2 minuten mee.Schenk de tomatenblokjes erbij. Breng aan de kook en laat circa 4 minuten koken. Snijd de vis in plakken. Verdeel de vis over een met olie ingevette ovenschaal.Schenk het tomatenmengsel over de vis. Verdeel de nacho chips over het tomatenmengsel en strooi de kaas eroverheen.Bak de nacho pecado in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Pluk en hak de peterselie fijn en strooi voor het serveren over de nacho pescado.

Nacho Pescado is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pescado Almendrado uit Mexico (Zeebaars in amandelsaus) met tarte tatin van zoete aardappel
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Caldo De Pescado (vissoep)
20-30 min -
Bekijk recept
Encebollado De Pescado
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela De Pescado
20-30 min -
Bekijk recept

Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonas Cramby's nacho de nachos (maistortillas met entrecote)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept