’s Middags voorbereiden Abrikozensaus Wel de abrikozen minstens 2 uur in ruim lauw water. Giet de abrikozen op een zeef. Breng de abrikozen met het sinaasappelsap en kardemompeulen aan de kook. Voeg de likeur toe. Pureer alles met behulp van de staafmixer. De saus kan zowel koud als warm worden geserveerd bij de flaugnarde. Beslag flaugnarde Roer de slagroom met de melk en de eieren goed los. Voeg rasp van een halve citroenrasp toe. Meng de bloem met de suiker en het zout. Schenk er het room-eimengsel bij en roer tot een glad beslag. Bewaar afgedekt in de koelkast. Vulling Wel de cranberries circa 5 minuten in lauw water en giet ze daarna op een zeef. Snijd de pruimen in smalle reepjes. Snijd de bitterkoekjes in zessen.
Herfst flaugnarde met abrikozensaus is een recept van 24Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rosbief met zoete zuidvruchtensaus en pompoenstamppot