Aardappel-knolstamppot met kabeljauwfilet

4
30 min-
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
:Verwarm de oven voor op 180 ºC. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels en de knolselderij in gelijke stukken.Kook de aardappels en de knolselderij in circa 15 minuten gaar. Pel en snijd de sjalotten in ringen. Verdeel de kabeljauwfilet over een met boter ingevette ovenschaal. Schenk de witte wijn erbij en verdeel de sjalotjes eromheen. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en stoom de vis in de oven in circa 12 minuten gaar. Giet de aardappels en knolselderij af en stoom ze droog. Haal de pan van het vuur en pureer de aardappels en de knolselderij met een pureestamper. Maak de puree smeuïg met het vocht uit de ovenschaal. Snijd de little gem in gelijke stukken. Roer de doperwten en de little gem door de puree. Breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Verdeel de stamppot over borden. Leg de kabeljauwfilet met de sjalotten op de stamppot.

Aardappel-knolstamppot met kabeljauwfilet is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept