Laat de biefstuk buiten de koelkast op temperatuur komen. SalieboterPluk en snijd de peterselie en de salie fijn. Halveer de citroen en pers een helft uit boven een kom. Snijd de andere helft in partjes. Meng de salie, peterselie en citroensap en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Meng het kruidenmengsel door de zachte boter. Leg de zachte boter in een baan op een stuk plasticfolie. Vorm de boter tot een rolletje en laat minstens 30 minuten opstijven in de koelkast. BietensaladeBreng een pan water met een beetje zout aan de kook en kook de tuinbonen in circa 5 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze koud. Snijd de bietjes in blokjes van circa 2 centimeter. Pluk en snijd de dragon fijn. Meng de bietjes, tuinbonen, dragon, azijn en de olie en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Biefstuk Verwarm de grillpan. Smeer de biefstuk in met olijfolie om in te bakken en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Gril de biefstuk circa 2 minuten per kant. Leg de biefstuk op een bord en dek circa 5 minuten af met aluminiumfolie. Geroosterd broodRooster de boterhammen in dezelfde grillpan als de biefstukken in circa 2 minuten per kant krokant. Serveren Serveer de biefstuk met de bietensalade, partjes citroen, salieboter en brood.
Biefstuk met salieboter is een recept van 24Kitchen