Gnocchi Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil de aardappels en kook de aardappels in het water met zout in circa 20 minuten gaar. Giet de aardappels af en laat ze uitwasemen. Draai de aardappels door de passe-vite tot een gladde puree en laat de puree een klein beetje afkoelen. Voeg de bloem en het ei toe. Rasp de citroen en voeg de rasp toe aan de puree (bewaar de citroen voor later). Meng alles goed door elkaar tot een deegbal. Rol het deeg uit tot een lange sliert en snijd de sliert in stukjes van circa 2 centimeter. Breng een tweede pan water met een beetje zout aan de kook en kook de gnocchi tot ze gaan drijven, dan zijn ze gaar. Groene asperges met garnalen Pel en snipper de sjalot. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de sjalot en de knoflook circa 3 minuten. Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges fijn. Voeg de asperges toe aan de pan, blus af met de witte wijn en het sap van de citroen. Halveer de cherrytomaten. Voeg de cherrytomaten en garnalen toe en laat circa 6 minuten pruttelen. Voeg de gnocchi en de kookroom toe. Hak de peterselie en voeg als laatste toe aan het gerecht. Meng voorzichtig door elkaar.
Gnocchi con asparagi verdi e gamberi (Gnocchi met groene asperges en garnalen is een recept van 24Kitchen