Paprikastoof met kipBestrooi de kipbraadsticks met een beetje zout en versgemalen peper. Strooi bloem op een bordje. Wentel de kipbraadsticks door de bloem en klop de overtollige bloem eraf. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de kipbraadsticks in circa 4 minuten goudbruin. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Voeg de ui en knoflook toe aan de pan en bak circa 2 minuten mee. Halveer de krieltjes en voeg ze toe aan de pan en bak circa 4 minuten mee. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Voeg de paprika’s toe aan de pan en bak circa 4 minuten mee. Voeg de ketchup, water en kaneelpoeder toe. Breng aan de kook en laat circa 6 minuten koken. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Pluk en hak de koriander. ServerenVerdeel de paprikastoof met kip over borden en bestrooi met koriander.