Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de krieltjes op middelhoog vuur in circa 15 minuten goudbruin. Breng de krieltjes op smaak met een beetje versgemalen peper. Snijd de kastanjechampignons in vieren. Verhit een scheut olie in een pan en bak de champignons circa 5 minuten. Schil en snijd de pastinaak in blokjes. Voeg de pastinaak toe aan de champignons en bak circa 2 minuten mee. Verwijder eventueel lelijke blaadjes van de spruitjes en halveer de spruitjes. Voeg de spruitjes toe en bak circa 2 minuten mee. Pluk en hak de peterselie fijn en voeg toe aan de groente. Giet de kidneybonen af en spoel ze af met koud water. Roer door de groente en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Meng in een ovenschaal de krieltjes met de groente. Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de walnoten fijn. Snijd de ontbijtkoek in kleine blokjes. Verbrokkel de geitenkaas en meng de walnoten en ontbijtkoek erdoor. Verdeel het mengsel over de ovenschaal en bak de ovenschotel circa 5 minuten in de oven.
Groenteschotel met walnotencrumble is een recept van 24Kitchen