Bulgursalade Bereid de bulgur volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de bosui in dunne ringen. Snijd de tomaten, gedroogde abrikozen en komkommer in blokjes. Meng alle ingrediënten door de bulgur en breng op smaak met olijfolie, sap en rasp van de citroen, een beetje zout en versgemalen peper. Pluk en snijd de munt fijn en meng door de salade. KipfiletLeg de kipfilets op een vel bakpapier. Besprenkel met olijfolie, versgemalen peper, een beetje zout en rozemarijn. Dek de kipfilets af met nog een vel bakpapier. Sla voorzichtig met de achterkant van een pan of deegroller op de kipfilets tot ze de dikte hebben van circa één centimeter. Verhit olie in een koekenpan. Pel en kneus de knoflook en fruit de knoflook in de olie. Leg de kipfilets in de pan en bak ze circa 5 minuten aan beide kanten goudbruin. ServerenVerdeel de salade over borden. Snijd de kipfilet schuin doormidden en leg op de salade. Rasp de kaas over het gerecht. Garneer met een takje munt.
Mediterrane kipfilet met bulgursalade is een recept van 24Kitchen