Say cheese

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kaas-groentestoofBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de harde draden van de peultjes en halveer de peultjes. Schil en snijd de wortel in blokjes. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Kook de wortel en de bloemkool circa 2 minuten, voeg de peultjes toe, kook 2 minuten mee giet de groente af. Smelt de boter op laag vuur in een grote pan. Roer met een lepel de bloem erdoor en laat circa 2 minuten goed doorwarmen tot de bloem gaar is. Schenk de melk, wijn en water al roerend met een garde erbij. Laat de saus onder voortdurend roeren circa 5 minuten zachtjes koken. Zet het vuur uit en roer de kaas, peultjes, wortel, bloemkool en de doperwten erdoor. Kook circa 5 minuten door op laag vuur en breng het op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Pluk en snijd de peterselie fijn. KaascrackerkipSnijd de kipfilet in plakken van circa 1 centimeter dik en bestrooi ze met een beetje zout en versgemalen peper. Bestuif een bordje met de bloem. Kluts het ei in een kom. Vermaal de kaascrackers tot grof kruim. Wentel de kipfilet door de bloem, eieren en de kaascrackers. Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de kip in circa 6 minuten goudbruin en krokant. ServerenVerdeel de kaas-groentestoof en de kaascrackerkip over borden. Strooi de peterselie erover.

Say cheese is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Light lasagne
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept