Wel de rozijnen circa 15 minuten in heet water. Laat ze daarna uitlekken. Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak de walnoten, vijgen, rozijnen en de dadels fijn en meng ze met de Luikse stroop. Snijd de geitenkaas in 10 gelijke stukken. Ontdooi het bladerdeeg. Meng de eidooier met de slagroom en bestrijk het bladerdeeg ermee. Verdeel de geitenkaas over het bladerdeeg. Schep een lepel van het vijgenmengsel op de geitenkaas. Snijd in alle vier de hoeken circa 1 centimeter van de rand een winkelhaak en vouw de punten van de winkelhaken naar het midden. Zet ze vast met een cocktailprikker. Bestrijk met het eidooiermengsel en bestrooi met geschaafde amandelen. Bak de geitenkaaspakketjes in de oven in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Verwijder de cocktailprikkers voor het serveren. Dressing Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot met de witte wijnazijn, Luikse stroop een beetje zout, versgemalen peper en mosterd. Voeg daarna druppelsgewijs de olijfolie toe. Hak de peterselie fijn en roer vlak voor het serveren door de dressing. Rettichsalade Schil de rettich met een spiraalsnijder. Hak de vijgen. Snijd het loof van de radijsjes en snijd de radijsjes in partjes. Meng de rettich, vijgen, radijsjes en rucola en roer de dressing erdoor. Serveer de salade bij de geitenkaaspakketjes.
Geitenkaaspakketjes met Luikse stroop is een recept van 24Kitchen